Sådan finder du det billigste og bedste mobilabonnement

De fleste mennesker vil gerne have så billigt et mobilabonnement som muligt. I dag findes der efterhånden mange forskellige udbydere og abonnementer, hvilket kan gøre det til lidt af en jungle at finde rundt i. Hvis man gerne vil have det bedste og billigste abonnement, er der nogle ting, som man skal være opmærksom på.

Fordi konkurrencen på markedet er så høj som den er, er der mange udbydere der næsten tilbyder de samme abonnementer. Ofte er det til de samme priser og ofte får man nogenlunde det samme antal timer til at snakke i og det samme antal GB til at surfe på nettet. Netop derfor kan det være endnu sværere at finde det rette selskab. Hvis de tilbyder nøjagtig det samme, hvilket skal man så vælge? Det får du hjælp til at finde ud af lige her.

Brug din sunde fornuft

Der er uden tvivl forskelle på mobilselskaber og mobilabonnementer. Den største forskel på selskaberne er ofte forbindelsen til det mobile netværk. Denne forbindelse kan være dårligere ved nogle af de mindre mobilselskaber, da de som regel køber sig ind på mobilmasterne fra de større mobilselskaber, hvilket betyder, at kunderne fra de mindre mobilselskaber kommer bagerst i køen. Man kan derfor opleve problemer med forbindelsen.

Dette betyder, at selvom de mindre mobilselskaber ofte kan tilbyde nogle meget billige abonnementer, så får man ikke nødvendigvis en god forbindelse. For at undgå at lande i denne fælde, kan det være en god idé at spørge venner, bekendte og familie, om de har nogle erfaringer med forbindelse hos det mobilselskab, du overvejer at skifte til. På den måde får du ren besked om forbindelsen er dårlig eller om den er fin nok. Du kan også prøve at finde frem til disse informationer via nettet.

Brug nettet

Nettet er i det hele taget et godt sted at sammenligne de forskellige udbydere og deres abonnementer. Du kan finde forskellige sammenligningssider, hvor man kan sammenligne forskellige udbydere og det de tilbyder. Man kan således sammenligne forskellige abonnementer til den samme pris og på den måde finde ud af hvilket abonnement, der lige umiddelbart ser ud til at være bedst. Ofte vil man opdage at det er små ting der adskiller de forskellige abonnementer. Det kan f.eks. være i form af gebyrer og ekstraudgifter.

Nogle af disse små ting, kan det være en fordel at holde lidt bedre øje med. Det er for eksempel meget forskelligt om det koster noget at skifte til det enkelte mobilselskab. Nogle selskaber har et højt oprettelsesgebyr, mens andre slet ikke har noget gebyr på oprettelse. Derfor kan det være en god idé at holde øje med netop dette. Efter der er kommet nye regler for roaming i EU, kan det også være en god idé at undersøge hvad det vil koste at tage din data med til udlandet, når du skal ud at rejse. Nogle selskaber har det inkluderet i deres abonnementer, mens du skal betale ekstra for det ved andre.

Skriv et svar