Oplevelsesgaver kan bruges til alle formål

Er du løbet tør for gode gaveidéer er det heldigt at der hele tiden er en gave, som altid falder i god jord og det er en oplevelsesgave. For en oplevelsesgave tvinger en til at opleve noget nyt og spændende. Det betyder at gaven lever længe efter den er væk i form af et (forhåbentlig positivt) minde. Nedenfor gennemgår vi en lang række steder hvor du kan vælge at give en oplevelsesgave og hvilken type gave du skal give.

For i dag lever i en verden hvor folk ønsker sig færre og færre ting idet at vores købekraft er blevet større Det i sig selv er en god ting, men det betyder også at det bliver sværere og sværere at købe gaver til ens familie, venner og bekendte da de som udgangspunkt ikke mangler noget. Derfor kommer oplevelsesgaverne ind, for hvem vil ikke gerne have en oplevelse.

Oplevelsesgave som bryllupsgave

Giver man en oplevelsesgave som bryllupsgave er det vigtigt at man giver den til parret og ikke til den enkelte person. Her er det vigtigt man bringer parret sammen og gerne ikke noget så arbitrær som en middag. Her kunne det være faldskærmsudspring hvis det er et powercouple , eller wellness behandling hvis det er et luksus couple. Husk når du giver en bryllupsgave at afstemme beløbet med den begivenhed som et bryllup er. Det er forhåbentlig den sidste gang brudeparret skal giftes og derfor bør gaven være noget særligt, også for at vise sin taknemlighed for alle de penge brudeparret har spenderet på brylluppet.

Oplevelsesgave som konfirmationsgave

Teenagere elsker at opleve. Det hjælper dem med at forme dem som voksne og hjælper dem med at lave erfaringer som forhåbentlig gør at de træffer fornuftige beslutninger som voksne. En oplagt gave til en teenager kan være noget så kedeligt som en biograftur kombineret med en middag. Men det kan også være mere vovet hvis det er den rigtige teenager som eksempelvis bungeespring eller lignende. Er det en actioninspireret dreng kan det også være oplagt at købe et skyde arrangement så han kommer ud og prøver nogle forskellige våben. Så der er masser af muligheder uanset om det er til en dreng eller pige. Du kan også vælge at købe en gave til to, såfremt du ønsker at bruge mere tid med konfirmanden bagefter.

Oplevelsesgave som fødselsdagsgave

Det behøver ikke være en stor begivenhed man giver en oplevelsesgave til. Det kan være noget så almindeligt som en fødselsdag. En fødselsdagsgave kunne være en biograf tur, en bowling tur, eller hvis personen er lidt mere sofistikeret så måske en gang sushi, eller adgang til et kunstgalleri. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Så der er en del tidspunkter at oplevelsesgaver er oplagte at give, faktisk er der ikke en lejlighed hvor du ikke kan anvende dem, for det handler blot om at finde den rigtige oplevelse til modtageren, en oplevelse som er personlig for dem.

Få meget mere inspiration på gaveinspiration.dk.

Skriv et svar