Arbejde med vinduespudsning i Køge – Dette skal du vide

Har du planer om at arbejde i et par timer med vinduespudsning i Køge, er det altid godt med noget baggrundsviden. For at du ved alt om det, det vil kræve af dig for at arbejde som vinduespudser, har vi udarbejdet denne artikel. Selvom mange tror at det er et job, som alle kan få, er det noget som kun de bedste rengøringsmedarbejdere rent faktisk fortjener.

Når folk bestiller jer for at få rene vinduer, forventer de nemlig også at få rene vinduer. Der må ikke være nogen form for striber på vinduerne når du går derfra, for ellers er dit arbejde ikke fuldendt. På dette tidspunkt vil dine kunder nemlig skulle bruge rene vinduer til at imponere sine kunder, og for at gøre kundens arbejdsplads mere attraktiv.

For at være i stand til at arbejde med vinduespudsning i Køge, skal du også til at investere i dig selv i form af en uddannelse. Det er ikke ret mange vinduespudsere som er ufaglærte i dag, og det skyldes at der er meget lovgivning, som du skal kende til. Denne viden får du ofte på en uddannelse.

Et uddannelsesforløb er ofte, at du befinder dig i nogle år i skole, hvorefter at du skal ud i praktik i et bestemt stykke tid. Hvor lang tid du skal i praktik afhænger af, hvilken uddannelse du tager. Du kan i øjeblikket vælge at tage uddannelse som serviceassistent, specialarbejder, rengøringsassistent og mange andre.

Dine fremtidsmuligheder inden for vinduespudsning i Køge

Har du i lang tid arbejdet med vinduespudsning i Køge, vil du ofte stå med en følelse at du gerne vil noget nyt, eller noget mere. Her kan vi glæde dig med, at du har nemt ved at lave et vinduespolererfirma. Disse firmaer kræver nemlig ikke det store i startkapital, og indtil at du får en fast kundekreds, kan du altid arbejde på deltid i en lille kiosk.

Hvis du ikke gider til at starte helt på ny, kan du også vælge at investere i en eksisterende virksomhed, som tilbyder vinduespudsning i Køge.

Er du ikke interesseret i at starte din egen virksomhed med vinduespudsning, kan du også vælge at videreuddanne dig. På de forskellige AMU-centre i Køge, kan du finde supplerende kurser, som gør at du vil kunne arbejde som daglig leder eller måske endda som vicevært.

Det tjener du som vinduespudser i Køge

Det endelige beløb som du vil komme til at få før skat, afhænger selvfølgelig af hvor meget du arbejder. Typisk vil en privat vinduespolerer få 27.000, fra de starter. Når du bliver ansat skal du ligge mærke til som der står vinduespudser eller vinduespolerer på din ansættelsespapirer, for hvis der står vinduespudser vil der ofte være tale om en lavere løn end de førnævnte 27.000 DKK.

Derudover vil lønnen som vinduespudser ofte være akkordløn. Dette betyder, at du kun får løn for det stykke arbejde du laver, og du vil ikke komme til at tjene noget i timen. Hvis du skal til jobsamtale i en virksomhed, skal du altid forhøre dem om hvad deres opmålingssystem går ud på. Sæt dig også gerne ind i hvad andre virksomheder bruger af opmålingssystem, for at sikre at du ikke bliver snydt.

Skriv et svar