Anmeldelse: 3 gode grunde til at prøve dating på senior.dk

seniordating

Hvis du er ældre og leder efter en date, så er der god grund til at kaste dig over dating online. Selvom det er en verden, der er opfundet af ung, og som er præget af unge mennesker, så kommer der nemlig et større og større marked for ældre.

Og faktisk er der god mulighed for, at som senior kan finde kærligheden på internettet. Her er der nemlig rigtig mange ligesindede, og de kommer alle af samme årsag: de vil gerne finde en ven, en romantisk partner eller en at dele resten af livet med.

Der er mange dating-sider at vælge mellem

Men som senior, der måske ikke har den store erfaring med internettet sådan generelt, kan det være rigtig svært at finde rundt mellem de forskellige dating-sider. For hvorfor skal man vælge den ene frem for den anden?

Alle de forskellige dating-sider til seniorer kan noget forskelligt. Men en af dem, som har oplevet mest popularitet er senior.dk. Det snusfornuftige navn siger egentlig meget om dating-sidens koncept. Her skal det nemlig være nemt, simpelt og lige til at møde andre seniorer på ens egen alder. Her kommer 3 gode grunde til at vælge senior.dk:

1)    Her finder du folk på din egen alder

Det er selvfølgelig meget forskelligt hvad du går efter med hensyn til udseende, personlighed og alder, når det kommer til dating. Men for rigtig mange af os er det sådan, at vi gerne vil møde folk, der er på vores egen alder.

Og det kan du komme til på senior.dk, for denne side er specifikt rettet mod ældre seniorer, som gerne vil møde hinanden. Det vil sige at der er en aldersbegrænsning, i dette tilfælde skal man være over 50 for at være med.

2)    Overskuelig pris med smart abonnementsordning

Online senior dating gratis har potentiale til at blive rigtig dyrt. Især hvis man ikke kan bestemme sig for en specifik dating-profil, men i stedet har gang i mange forskellige på én gang. Senior.dk er en af de sider, som ikke er alt for hårde ved pengepungen.

Her kan du oprette dig for en relativt lav pris, og herefter kører betalingen via en abonnementsordning. Det er også smart, fordi du på den måde undgår pludselig at blive smidt af hjemmesiden, fordi du den ene måned har glemt at betale dit abonnement.

3)    Set-uppet er brugervenligt

Mange ældre er ikke specielt gode til at bruge computere eller søge på internettet. Det skyldes ikke, at de ældre er uintelligente eller langsomme. Det skyldes blot, at de ikke er vokset op med teknologien på samme måde som de yngre generationer har gjort det.

Og her har senior.dk heldigvis tænkt dette aspekt ind i deres hjemmesidedesign. Her er alt derfor blevet gjort så overskueligt og simpelt som overhovedet muligt. Menuer, profilindstillinger, kommunikation og søgefunktioner er alle nemme at finde ud af og nemme at benytte sig af. Derfor slipper du her for at skulle bruge tid og energi på at forstå, hvordan hjemmesiden overhovedet fungerer.

Skriv et svar