3 gode grunde til at prøve CBD-olie

Hvis du har tændt for et tv, åbnet en computer eller tjekket nyheder på din telefon for nyligt, så har du sikkert ikke kunnet undgå at falde over debatten over den noget omstridte CBD-olie. Nogle er for den, og andre er imod. Men hvad er egentlig op og ned i hele debatten?

Det kan være svært at finde ud af, hvad du skal tro, når den ene siger det ene, og den anden siger det andet. Derudover er der endnu ikke særlig meget forskning på området, som du kan forholde dig til. Det skyldes, at produkterne endnu er ret nye.

Hvordan finder man svar?

Det kan være ret frustrerende at skulle danne sig en holdning til noget på et grundlag, som er så spinkelt. Derfor er du nødt til at skrælle alt larmen omkring CBD-olien fra, og i stedet fokusere på de ting, som du rent faktisk ved om den.

Og det er faktisk en del, når mn dykker ned i diskussionen og de mange mennesker, som offentligt har været ude og udtale sig om produkterne. Her er der ikke tale om tilfældelige mennesker til et middagsselskab, men derimod kendte navne med en vis hjemmel.

Lyt til kendte der bruger CBD-olie

Først og fremmest kan du starte med at læse om den lange række af kendte mennesker, som allerede har været ude i medierne og rose CBD-olie og dens gode effekter. Kendte mennesker er gode kilder, fordi de har et offentligt image at pleje.

Derfor er de ærlige og oprigtige, når de udtaler sig om ting. Og der er rigtige mange kendte der bruger CBD-olie. I Danmark er et kendt ansigt særligt Søs Egelind, og i udlandet tæller brugerne stjerner som Michael J. Fox og Morgan Freeman, som alle roser olien til skyerne.

Kendte.dk har netop udgivet en artikel om emnet.

Gå ud fra den viden, vi rent faktisk har

En anden måde at danne sig en holdning til CBD på er ved at gå ud fra et rent faktuelt synspunkt. For selvom man ikke ved så meget om effekten endnu, så ved man ret meget om selve produktet – og det er primært gode ting, der er tale om her.

For eksempel er CBD-olie, i modsætning til hvad mange tror, ikke euforiserende. Dermed adskiller det sig fra andre udskældte produkter, som kommer fra cannabisplanten. Køber du olien fra ordentlige forhandlere, så kan du nemlig være sikker på, at den har et THC-niveau på under 0,3 procent.

Lyt til folk i din egen omgangskreds

Dette her er nok den mest pålidelige metode overhovedet. For en ting er, hvad du kan læse dig frem til af fakta og anbefalinger fra kendte online. En anden ting er, hvad du kan høre fra mennesker, som er tætte på dig.

Har du en eller flere i din omgangskreds, som har prøvet eller bruger CBD-olie, så lyt og lær fra dem. De vil helt sikkert gerne dele deres erfaringer, og du vil blive overrasket over, at de med stor sandsynlighed er overvældende positive.

Skriv et svar